ABOUT US

Dit is over ons

Taxibedrijf seko-taxi

Taxi Eindhoven

Bianca van Roosendaal

Ik ben Bianca Van Roosendaal. Na 20 jaar voor een baas te hebben gewerkt, vond ik nu het moment om voor mezelf te gaan beginnen. Vele chauffeurs doen dit werk gewoonweg om een boterham te verdienen. Voor mij is het een passie, iets dat je met veel liefde en aandacht doet. Ik ben een ervaren betrouwbare chauffeuse die erg loyaal is, geduldig, en altijd een luisterend oor heeft. Ligt er een bezoekje aan het ziekenhuis in het verschiet? Of een bezoekje naar een familie lid, of gewoon een dagje lekker even uit? Reserveer, bel of whatsapp voor uw taxivervoer op maat Ik hoop U snel van dienst te mogen zijn! M.v.g. Bianca Van Roosendaal

Robert van Roosendaal

Samen met mijn vrouw ben ik dit avontuur aangegaan. Buiten mijn eigen vaste baan als bierbrouwer ben ik het manusje van alles en ben voornamelijk werkzaam op de achtergrond van ons taxibedrijf. Doordat we een klein bedrijf zijn hebben we toezicht en controle op ons voertuig en toezicht op de kwaliteit en de service die aan u verleend wordt. Wij hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel. Heeft u ondanks onze inzet toch een klacht of vraagt, dan horen wij dit uiteraard graag van u. Mvg. Robert van Roosendaal

Waarom seko-taxi?

Bij ons staat Service en kwaliteit altijd voorop. Seko-taxi hanteert scherpe prijzen. Is snel en op tijd. Veilig en betaalbaar Taxivervoer voor Eindhoven, Veldhoven en regio. Wij verzorgen ritten van en naar Eindhoven Airport en verschillende vliegvelden in het binnen en buitenland. Zakelijk vervoer Taxi Eindhoven levert zakelijk vervoer voor bedrijven en particulieren in Eindhoven en regio Horecavervoer Onze taxi chauffeuse is bekend met de horecagelegenheden in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard en omgeving. Wij brengen u veilig en zorgeloos naar huis Vriendelijke representatieve chauffeuse achter het stuur.

Seko-taxi
Seko-taxi

About Us

service en kwaliteit die u van een taxichauffeur mag verwachten.
Wij zijn een nieuw bedrijf.
Maar met jarenlange ervaring, en dus zeker niet onervaren in deze branche!

U wordt vervoer in een luxe Volvo S60 van alle gemakken voorzien.
Wij streven ernaar dat we op korte termijn ook een busje kunnen aanbieden voor groepsvervoer.
Onze klantvriendelijke, behulpzame en flexibele chauffeur is behalve in het bezit van een chauffeurspas ook in het bezit van een EHBO-diploma en bhv.
Bovendien snappen wij als geen ander de meerwaarde van een goede service en hanteren wij een nette rijstijl.
Daarbij beschikken wij over een taxikeurmerk van stichting TX-Keur. Dit landelijke waliteitskeurmerk staat voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer!
Precies dat geen wat u van ons kunt verwachten!

Vanuit Eindhoven opereren wij door heel de regio en doen wij ons uiterste best om u op tijd, uitgerust en zonder stress naar uw van bestemming te vervoeren.

Mocht er toch onverhoopt iets tussen komen, dan brengen we u uiteraard direct op de hoogte en doen wij er alles aan om zo spoedig mogelijk bij u te komen.

Wij zijn aangesloten bij 
TTO Eindhoven

TTO Eindhoven Chauffeurs van Toegelaten Organistaits (TTO)
zijn de enige die nog op een TTO gemerkte taxistandplaats in Eindhoven mogen staan of passaiers mogen oppikken zonder afgspraak.
Taxi’s van deze taxi organisaties zijn te herkennen aan het daklicht. Op deze manier zorgen we in Eindhoven voor veilig betrouwbaar taxivervoer worden misverstanden zoals weigeren van korte ritten oneerlijke prijzen en dure omwegen voorkomen. 

 

 

Call Now Button
WhatsApp chat